Wellness

Har du prøvet den afslappende og hyggelige atmosfære i vores nye wellness?

Vi har det helt rette til at få dig ned i gear, med vores lækre udendørs spa, udendørs pool som endda fra april til oktober er opvarmet til ca. 24 grader, nyd også varmen i vores store traditionelle fællessauna eller de to hyggelige bio- og infrarøde saunaer. Så vil du slappe af mens ungerne brænder krudt af i rutsjebanen og på vipperne, så er vores wellness lige noget for dig. Og som det bedste, så koster det ikke ekstra, det er nemlig inkluderet i din almindelige svømmebillet.

01

Saunaer

I vores Wellness afdeling har vi hele 3 forskellige saunaer. En stor Traditionel Sauna, en Bio Sauna og en Infrarød Sauna.

Udnyt muligheden for en varm hyggestund. En sauna har den fantastiske effekt, at den gør afslappet på ingen tid - efter blot et par minutter i det varme rum, vil du føle dig genopladet og helt afslappet.

Efter at være gennemvarmet, anbefaler vi, at du slutter af med et koldt gys under vores udendørs brusere. Det er både godt for krop og sjæl.

Udendørs 38 graders Spa

Vil du prøve en skøn oplevelse, så tag og hop i vores udendørs opvarmet spa, det giver livsnydelse til sjælen.

Udendørs Bassin

Oplev det kolde gys eller det dejlige opvarmede vand. Fra maj til oktober er vandet i bassinet varmet op til 22 grader og fra oktober til maj er vandet skønt og friskt som årstiden.