iMOVE hold  

IMOVE hold er for dig, der gerne vil have det sjovt, når du træner.
Det er for dig, der godt kan li’ at træne på et hold, hvor du er sammen med andre. Vi giver dig gode, trygge rammer, hvor der er plads til alle.
01

Hvem kan træne hos imovehold? 

imovehold er for alle – uanset din alder, bankbog og fysiske formåen. Det eneste krav er, at du er fyldt 15 år. Hos IMOVE hold gør vi plads til forskellighed, så alle føler sig velkomne. 

02

Træning uden gebyr og bøder!  

Vær med, når du har lyst. Hos imovehold træner du, når det passer dig. Bliver du forhindret i at deltage på et hold, behøver du ikke melde afbud. Det giver dig fleksibilitet til at tilpasse din træning til dit liv og din hverdag.

Det er dog ganske få hold, hvor vi lige har brug for at vide om du kommer - det er markeret på vores holdplaner. Vi ønsker f.eks. ikke, at du kommer til spinning og alle cykler er optaget - så når det kræver tilmelding, er det kun for at gøre det så nemt for dig som muligt.

03

Hvornår kan jeg træne? 

Du finder altid en opdateret holdoversigt øverst imove's facebookside. Prøv kræfter med alt fra yoga, Hit Fit Dance, Zumba, funktionel core-træning, Aquafit, Teenfitness, TRX og meget mere. Vores trænere er uddannede til at tilrettelægge træningen efter dine behov. Også hvis du døjer med en skavank. 

04

Kan jeg træne selvom jeg har en skade?

Selvom du har en skade, udelukker det ikke, at du kan træne hos os. Tværtimod kan den rigtige træning være med til at genoptræne og styrke din krop – og dermed afhjælpe de fysiske skavanker, du døjer med i hverdagen. Hvis du har en skade, er det altid en god ide at gøre instruktøren opmærksom på det, så hun kan tage hensyn.

05

Hvilke hold kan du gå til?  

Du kan vælge mellem mange forskellige træningsformer, når du er medlem af imovehold. Vores fokus er, at din træning skal være sjovt. Bodyshape, MBL, Hit Fit Dance, Cirkeltrænin, Coretræning, Aqua, Aquafitmat, Pilates, Spinning, Teenfitness 12+, Step, TRX, Yin Yoga - se mere under præsentation af hold

06

Hvordan bliver jeg medlem?  

Ønsker du at blive medlem af imovehold, kan du oprette dig som bruger på vores bookingside. Har du brug for hjælp med oprettelsen, er du også velkommen på kontoret mellem kl. 8 – 15 på hverdage eller i caféen.

Hvad koster det?  

Se her for priser

Som medlem får du et armbånd, der giver dig adgang til de aktiviteter, du er tilmeldt. Armbåndet koster 100 kr. i depositum og skal altid benyttes ved indgangen til fitness, holdtræning og svømmehal.

Mister du dit armbånd, skal du huske at spærre det med det samme. Et nyt armbånd koster 100 kr. Kontakt Varde Fritidscenter, hvis du får brug for et nyt armbånd. 

Husk dit medlemsarmbånd

07

Hvad sker der, hvis et hold aflyses?  

Vi gør alt, hvad vi kan for at undgå at aflyse hold. Vi forsøger altid at finde en afløser eller at tilbyde dig en anden træning. Vi du gerne være sikker på, at du er opdateret på ændringer og aflysninger, tjek imove på facebook inden holdstart.

Hvad kan jeg købe i centeret? 

Er I sultne eller tørstige, finder I skønne lækkerier i caféen.

Vi vil gerne kunne blive ved med at forkæle dig i caféen. Derfor er det ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer i centeret.

08

Må jeg tage mine børn med?  

Træning skal være nemt. Og har du børn, er det ikke altid nemt at få træningen passet ind i hverdagen. Derfor er dine børn meget velkomne i centeret. Vi har indrettet et hjørne tæt på imoveholds lokale, hvor børnene kan klatre og hygge sig.