IMOVE Fitness

IMOVE fitness er for dig, der vil have frihed til at træne, når du har lyst, og du kan li’ at træne på egen hånd. Vi giver dig gode, trygge rammer, hvor der er plads til alle. Og de lange åbningstider gør det nemt for dig at tilpasse træningen til din hverdag.
01

Hvornår kan jeg træne?  

Som medlem af IMOVE fitness kan du træne, når det passer dig. Du får et armbånd, som giver dig adgang til træningsfaciliteterne i fitness i åbningstiderne.

Åbningstider i IMOVE fitness:
  • Hverdage fra kl. 06.00 – 22.00
  • Weekender fra kl. 07.00 – 18.00
02

Hvordan bliver jeg medlem?  

Ønsker du at blive medlem af IMOVE fitness, kan du oprette dig som bruger på vores bookingside. Har du brug for hjælp med oprettelsen, er du også velkommen på kontoret mellem kl. 8-15 på hverdage eller i caféen.

03

Tilmelding til imove spinning

Vi vil gerne sikre os, at der er en cykel til dig når du kommer - så meld dig til lige her...

04

Hvad koster det?  

Med IMOVE Fitness medlemskab kan du frit benytte vores fitnesscenter i alle åbningstider samt indoor cycling. 
Husk dit medlemsarmbånd
Som medlem får du et armbånd, der giver dig adgang til de aktiviteter, du er tilmeldt. Armbåndet koster 100 kr. i depositum og skal altid benyttes ved indgangen til fitness, holdtræning og svømmehal.

Mister du dit armbånd, skal du huske at spærre det med det samme. Et nyt armbånd koster 100 kr. Kontakt Varde Fritidscenter, hvis du får brug for et nyt armbånd. 

2018

Varde på vægten 2018

..så er det nu VARDE kan komme i Form, tabe centimeter, og blive Optimal FIT.!!  Vi har fokus på sundhed, kost og motion.

OPSTART den 6. januar 2018, fra kl.14.00-17.00 - VARDE FRITIDSCENTER

 

05

Må jeg tage mine børn med?  

Træning skal være nemt. Og har du børn, er det ikke altid nemt at få træningen passet ind i hverdagen. Derfor er dine børn meget velkomne i centeret. Vi har indrettet et hjørne i foyeren, hvor børnene kan klatre og hygge sig.

Hvad kan jeg købe i centeret? 

Bliver du sulten eller tørstig efter træningen, finder du skønne lækkerier i caféen.

Vi vil gerne kunne blive ved med at forkæle dig i caféen. Derfor er det ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer i centeret.