Café og kiosk 

Caféområdet er det centrale mødested i Varde Fritidscenter. Her kan du mødes med din tennismakker, inden I går på banen eller nyde en kold forfriskning og en bid mad, når kampen er færdig. Eller måske har I lyst til en is efter svømmeturen? 

Vi har masser af lækkerier at byde på, så der må IKKE medbringes mad og drikkevarer i centret!

01

Menukort 

Uanset, om du er i centeret for at dyrke sport eller for at hygge, finder du altid et lækkert udvalg i caféen - til både frokost og aften.

Skal du holde fest, så hjælper vi dig også gerne med det.

Jul

Julemad 2020 

I år er tiden ikke til kæmpe fælles julefrokoster, men derimod til mindre arrangementer, hvor hygge, tryghed og god mad er i centrum. Vi pynter op, så vi opnår den helt rigtige stemning, og gør julemaden til noget hel særligt.

Vi leverer også den lækre julemad ud af huset, og har I specielle ønsker klarer vi naturligvis også dette!

Se vores lille julefilm lige her

03

Åbningstider i Café og Bowl

  • Mandag kl. 16.00 – 21.00
  • Tirsdag  kl. 16.00 – 21.00
  • Onsdag  kl. 16.00 – 21.00
  • Torsdag kl. 16.00 – 21.00
  • Fredag   kl. 16.00 – 21.00
  • Lørdag   kl. 10.00 – 21.00
  • Søndag  kl. 10.00 – 16.00 

Der kan forekomme ændringer i åbningstiderne.

Cafe & Bowl

En hyggelig aften eller eftermiddag med venner og familie bliver kun bedre, når den kombineres med god mad. Forkæl dine gæster med bowling og med mad fra caféen. Det er nemt og lækkert.

06

Buffet & Bowl 

Er du til tortilla og salsa? Til lufttørret skinke og tomatsalat? Og har du svært ved at vælge? Buffet og Bowl er til dig, der gerne vil have et bredt udvalg af lækre retter. Buffeten er lavet med årstidens friske råvarer og består af flere slags kød, salater, saucer og brød. 

*Buffeten skal forudbestilles til minimum 10 kuverter.

07

Børnefødselsdag

Skal dit barn holde fødselsdag, men har du ikke en stor stue eller have, hvor ungerne kan slå sig løs? Hos Varde Fritidscenter har vi plads til alle. Til vandhundene og de aktive. Til de stille og forsigtige. Er børnene vilde med vand, er det oplagt at kombinere fødselsdagen med en tur i svømmehallen, hvor der er både bølgebassin og masser af legeredskaber. I kan også tage en times bowling eller hygge med badminton og fodbold i hallen.

Læs mere om svømmehallen
Læs mere om bowling 

08

Hold festen i hyggelige omgivelser 

Uanset om I fejrer en fødselsdag eller holder familiefest, så har Varde Fritidscenter hyggelige omgivelser til jeres fest.

Lad os hjælpe dig med at arrangere din næste fest. 

09

Buffet 

Uanset om du skal fejre en fødselsdag, holde et virksomhedsarrangement eller noget helt tredje, så hjælper vi dig med at sammensætte en buffet, der passer til dit formål – og til fornuftige priser.

Vores buffeter er lavet med årstidens friske råvarer og består af flere slags kød, salater, saucer og brød og anrettes på elegant hvid service og leveres anrettet og serveringsklart. 

Spørgsmål? 

Vi hjælper dig gerne med at sammensætte en lækker menu, der passer til dine ønsker.

Kontakt os på
bowl@vardefritidscenter.dk eller
tlf.: 7521 2266.